AED aanmelden

Een AED aanmelden?

Voor een 6-minutenzone in heel Nederland zijn veel AED’s nodig. Deze AED’s moeten 24/7 beschikbaar zijn voor algemeen gebruik. Heb je zelf een AED of je bedrijf of vereniging en wil je deze beschikbaar stellen voor gebruik bij nood in je omgeving, meld deze dan aan bij het oproepsysteem reanimatie.

Levens redden

Overal in Nederland binnen 6 minuten hulp voor iedereen die een hartstilstand krijgt. Dat is het doel van Stichting Kies voor Leven én van de Hartstichting. Daarvoor zijn nog veel AED’s nodig. Om dit zo snel mogelijk te realiseren, doen wij een beroep op iedereen die al een AED heeft: stel deze beschikbaar voor algemeen gebruik. Daar red je levens mee!

Elke AED

Veel organisaties, instellingen, verenigingen of particulieren zijn in het bezit van een AED. Je kunt elke AED aanmelden die standaard op een vaste plaats te vinden is. Elke vrijwilliger van HartslagNu kan dan van deze AED gebruikmaken als er iemand in de buurt een hartstilstand krijgt.

AED aanmelden

Wil je jouw AED aanmelden? Meld je AED hier dan aan bij HartslagNU. Je krijgt vervolgens via e-mail een inlognaam en een wachtwoord waarmee je via deze website de gegevens van je AED kunt wijzigen.

Vul je postcode in en houd je AED bij de hand voor specifieke gegevens.

Wat heb je nodig om je AED aan te melden?:

Bij het aanmelden vul je het adres van je AED in en de tijdstippen waarop hij beschikbaar is.

Op je AED vind je:

  • merk en typenummer
  • verloopdatum van de elektroden/pads
  • verloopdatum van de batterijen

Met deze gegevens weet het oproepsysteem zeker dat jouw AED beschikbaar is en goed werkt!

Bron: www.kiesvoorleven.nl

Gerelateerde informatie