Nieuwsoverzicht

Onderstaand kunt u enkele nieuwsfeiten lezen.

  15 jaar inzet voor AED‘s

  De landelijk werkende Stichting Kies voor Leven bestaat 15 jaar en blijft zich ook de komende jaren belangeloos inzetten voor meer AED‘s in de openbare ruimte.

  Comité weer uitgebreid

  De leden van het CvA delen de overtuiging dat het project van Stichting Kies voor Leven een belangrijke bijdrage kan leveren aan het redden van levens bij een hartstilstand.

  Weer ANBI-status

  Als een goed doel aangemerkt is als ANBI, dan weet je zeker dat er geen schenk- of erfbelasting betaalt hoeft te worden over je schenking of erfrechtelijke verkrijging.

  Wij zijn privacyproof

  De digitale wereld verandert. In 2016 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vastgesteld. Vanaf 25 mei 2018 wordt de nieuwe wet ook gehandhaafd.

  De missie van Toon

  Al ruim zestig jaar doet Toon vrijwilligerswerk; van misdienaar tot bestuurslid van de Nationale Woningraad afdeling Noord-Brabant, maar ook voorzitter van een volleybalclub.

  Bedrieglijke spam

  Helpt hoesten bij een hartstilstand? Nee. Dit is een fabel. Het is de boodschap van een filmpje, dat start met een fraaie sportwagen en al jaren per e-mail rondgestuurd wordt.

Pagina 1 van 3