Overzicht Terugblik

Omdat ik de krachten wilde bundelen, ben ik op dinsdag 26 februari 2013 (op mijn 75e verjaardag) als “Ambassadeur van de Hartstichting” een nauwe samenwerking aangegaan met de Hartstichting.

  Toon te gast bij Max

  In 2003 ontstond zijn persoonlijke missie. Het promoten van de levensreddende AED. En hij had succes, want de AED is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

  Toespraak Hartstichting

  Op mijn 75e verjaardag, op dinsdag 26 februari 2013, ben ik eervol benoemd tot Ambassadeur van de Hartstichting. Samen blijven we werken aan hartveilige plekken.

  Samenwerking Hartstichting

  Mijn levensmissie heb ik aan de Hartstichting doorgegeven. Als Ambassadeur van de Hartstichting gaan we samen verder met het uitdragen van onze missie.

  Omroep brabant

  In heel Nederland hangen levensreddende AED‘s en dat hebben we te danken aan Toon Hermsen (75) uit Mill. Tien jaar geleden begon hij zijn missie om het apparaat te promoten.

  Beste goede doel

  Na een eervolle derde plek in 2011 is Stichting Kies voor Leven uit Mill op 12 november 2012 benoemd tot het béste goede doel van Nederland in de categorie Gezondheidszorg.

  Mijn doel

  Sinds 2003 werkt hij belangeloos aan het creëren van 6-minuten-zones overal in Nederland. Nu hij zijn missie deelt met de Hartstichting kan een terugblik niet uitblijven.